logo img

országos

szépségverseny

Megyeválasztó

A Tündérszépek 2022 versenyzőit a megyékre kattintva lehet megtekinteni.

-- Válassz megyét! --
-- Válassz megyét! -- Bács-Kiskun megye Baranya megye Békés megye Borsod-Abaúj-Zemplén megye Budapest és Pest megye Csongrád-Csanád megye Fejér megye Győr-Moson-Sopron megye Hajdú-Bihar megye Heves megye Jász-Nagykun-Szolnok megye Komárom-Esztergom megye Nógrád megye Somogy megye Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Tolna megye Vas megye Veszprém megye Zala megye
gyor vas zala somogy baranya tolna veszprem komarom fejer pest bacs csongrad bekes jasz heves nograd borsod hajdu szabolcs Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Baranya megye térkép Baranya megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Békés megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Borsod megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Csongrád megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép Bács-Kiskun megye térkép

Válassz egy megyét a térképről, hogy megtudd kik a versenyzők!

Nézd meg a megye legszebb lányait, értékeld őket, és tudj meg többet a versenyzőkről!

Megnézem

A verseny menete

2022-ben, immár negyedik alkalommal indította útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt. A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket!

A verseny regionális szinten indult, majd innen jutott el a legszebb 22 lány az országos döntőig. A döntőbe jutott 22 hölgy közül a szakmai zsűri választja ki a Tündérszépek 2022 országos szépségverseny győztesét és udvarhölgyeit 2022. szeptember 8-án. Ekkor derül ki az is, hogy ki lesz a Tündérszépek 2022 Közönség díjának tulajdonosa.

2021 Tündérszépe, Szabó Orsi a 2022-es versenyen tanácsaival segíti a döntőbe jutott versenyzőket. Háziasszony-mentorunk Kárpáti Rebeka 2013-as Miss Universe Hungary lesz, két mentortársa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter lesz.

A versenyszabályzatot a nyereményekkel ITT olvashatod. A Tündérszépek pontos menetrendjét ITT találhatod meg

Szabó Orsolya

2021 Tündérszépe

Amikor kihirdették, hogy én nyertem meg a Tündérszépeket, az első gondolatom az volt, hogy anyáék milyen büszkék lesznek rám. Nekem ez a verseny visszaadta a magamba vetett hitemet, hogy ha valamit szeretnék, azt el tudom érni.

Azt javaslom azoknak, akik ki szeretnék magukat próbálni, hogy ne habozzanak! Jelentkezzenek még most, ne várjanak, hiszen így sokkal több idejük lesz mindezt megélni és a későbbiekben a lehetőségeket kiaknázni.

Mentorok

Kárpáti Rebeka

háziasszony-mentor
Miss Universe Hungary 2013

Nagyon örülök neki, hogy 2022-ben én lehetek a Tündérszépek háziasszonya. Örülök, hogy verseny-, televíziós és színpadi tapasztalataimmal segíthetek a lányoknak.

Egy szépségverseny nagyon jó ugródeszka lehet a későbbi karrierépítésben, de nem szabad csak ülni a babérokon. Tudatosan tenni kell érte, beletenni az energiáinkat, önmagunkat.

Azt tanácsolom a lányoknak, hogy natúr, természetes hatású fotókkal nevezzenek, és ilyen ruhákkal készüljenek a fotózásokra, mert így rajtuk lesz a fókusz, az ő szépségük érvényesül majd.

Eszenyi Eszter

divatmodell
B Life szépségkirálynő, Miss Queen 1. udvarhölgy

mentor

Hatalmas megtiszteltetés újra a Tündérszépek mentorának lenni. A 2022-es Tündérszépek még sikeresebb és még jobb lesz, még többet tudunk majd mutatni, tanítani a lányoknak.

A Tündérszépek azért kedves a szívemnek, mert a természetes szépség van a középpontban, közel áll hozzám a stílusa, ráadásul a közeg is nagyon barátságos. Ráadásul nagyon sok lehetőséget is rejt magában a jelentkezőknek, hiszen hírportálokon, tévében jelennek meg a lányok.

Szarvas Andrea

Miss World Hungary 2018
mentor

Nagyon színvonalas volt a 2021-es Tündérszépek,ezért örömmel vállaltam a mentori teendőket ezúttal is. Annak, aki gondolkodik a nevezésen, azt tanácsolom, hogy próbálja ki magát! A szervezők és mi mentorok is azon dolgozunk, hogy a lányoknak igazi élmény legyen a verseny, és hogy minél jobban felkészítsük őket.

A Tündérszépek versenyén a lányok a saját szépségüket is felfedezhetik, megélhetik, szakmai visszajelzéseket kaphatnak.

Galéria

2021 összes indulója

A versenyen 2021-ben is több száz hölgy indult, az ország teljes területéről. íme az összes versenyző, megyénként.

Nézd meg a vármegye indulóit!

Megnézem

Partnereink